SoN_-_DaRBe***YaGMuRReİs GRUP KATLİAM |
|
| EN GÜZEL ŞİİRLER | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: EN GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Mart 31, 2008 8:08 am | |
| KALBİM... UYANDIM BU SABAH,YİNE İTİRAZ NE BENDEN MEMNUN NEDE KENDİNDEN NE OLDU? NEYİN VAR? DESEM NAFİLE ASMIŞKİ SURATIN KONUŞMAZ KALBİM.
KALDIR BAŞINI BİR BAK YÜZÜME BELKİ ÇARESİ VARDIR GÖZÜMDE UMUDUN KESMEZ SEVEN GÖNÜLLER DESEMDE SÖVSEM DE ARTIK NAFİLE ASMIŞKİ SURATIN KONUŞMAZ KALBİM.
YÜZÜSTÜ BIRAKIP GİTMEK İSTEMEM BEN SENİN EN YAKIN DOSTUNUM KALBİM BİR BAK HALİME DESEM NE OLUR? NE ETSEM NE DESEM ARTIK NAFİLE ASMIŞKİ SURATIN KONUŞMAZ KALBİM
BIRAKIP GİDERİM BÖYLE YAPARSAN SENSİZDE YAŞARIM EÃER İNANSAM SENİNLE HAYATIM ZATEN BİR ZİNDAN İSTER KONUŞ,KONUŞMA BU SENİN İŞİN İSTEDİÃİN BUYSA OLDU GİDİŞİN... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: EN GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Mart 31, 2008 8:08 am | |
| Sensin Canım SENSIN BENIM DOGAN GUNESIM BENI SARAN,ISITAN,YAKAN, ICIME KADAR ISLEYEN SENSIN BENIM KARANLIK GECEYI AYDINLATAN AYIM VE YILDIZLARIM SENSIN GULUM; BENI DUYGUSALLIGA ITEN,AGLATAN,DUSUNDUREN BENI DELI YAPAN,ARZULARIMI CILDIRTAN SENSIN BANA; YASAMA SEVINCINI VEREN,SEVMESINI OGRETEN ANIDEN HIC OLMADIK ANDA GUZEL BIR SARKI SOYLETEN DALIPTA HAYAL KURDURAN YUCE ALLAH'A SONSUZ DUALAR ETTIREN BENI HIRSLI YAPAN SONRADA KORKUTAN SENSIN,ILK VE SON UMUDUM OZLEM DUYDUGUM,BAGLANDIGIM UGRUNA OLDUGUM SENSIN; MAVI DENIZDE,UFUKTA GORDUGUM HAYALLERIM SENSIN; CILGINCA ISTEDIGIM, SEVDIGIM... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: EN GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Mart 31, 2008 8:08 am | |
| Seni Seviyorum HATIRLARMISIN SEVGİLİNDEN AYRILDIÃIN GÜNÜ. HATIRLARMISIN TERKEDİLDİÃİN O İLK GECEYİ, KALBİN YERİNDEN FIRLAYACAKMIŞ GİBİ, HERŞEYE İSYAN EDEN TAVRIYLA ATARKEN, GERİ DÖNMESİ İÇİN,AYAKLARINA KAPANACAK KADAR KÜÇÜLMÜŞKEN, HATTA DAHA İLERİ GİDİP , ONUN GEÇTİÃİ YOLLARI ÖPMEK İSTEDİÃİN O ANLARI HATIRLA. SEVİLMEDEN SEVDİÃİN O GÜNLERİ, AKLINDAN BİR BİR SİLİP ATMAK İSTEDİÃİNİ,YENİ BİR AŞKA KOLLARINI YIRTILANA KADAR AÇMAK İSTEDİÃİNİ,VE BU AŞKTA YAŞAYAMADIKLARINI YAŞAMAK, UMUTLARINA KAVUŞMAK VE YAŞANAN TÜM ACILARI UNUTMAK İSTEDİÃİNİ, ŞİMDİ AŞIK OLMUŞKEN ONU KAYBETMEK İSTEMEDİÃİNİ, MAVİ DÜŞLERE DALMIŞKEN UYANMAK İSTEMEDİÃİNİ, ARTIK BEKLEMEK İSTEMEDİÃİNİ, İŞTİ TAM BUNLARI BULMUŞKEN, VE BUNLARI KAYBETMEMEK İÇİN ŞİMDİ HAYKIR SENİ SEVİYORUM, VE HAYKIRIYORUM AŞKI YARATAN BENİM SEVGİLİM.... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: EN GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Mart 31, 2008 8:09 am | |
| Lanet Olsun DELI KESIK BAKISLARIN YÜREGIMDE OLDU YANGIN SENI ANLIMA YAZANIN KALEMINE LANET OLSUN...
ESTI DELI LODOS YINE AKDENIZ YINE AZGIN SENSIZ DUYDUGUM EZANIN SABAHINA LANET OLSUN...
BENIM YÜREGIMI ACIZ BIRAKAN ELE GÜNE MUHTAC EDEN BIZIM ASKIMIZ BITTI DIYEN YÜREGINE LANET OLSUN...
GECELERI GÖNLÜME HÜZÜN CÖKER AYRILIGIN KINI NEFRETI SANMAKI BITER YÜREGIM SANMAKI BASKASINI SEVER SENI SEVEN YÜREGIME LANET OLSUN...
EVET DEMEDIM HAYIR DEMEDIM SANA GÖNÜL VERMEDIM SENI TERK ETTIM DIYEN DILINE LANET OLSUN.... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: EN GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Mart 31, 2008 8:10 am | |
| Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı? |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: EN GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Mart 31, 2008 8:11 am | |
| Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı? |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: EN GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Mart 31, 2008 8:13 am | |
| Gittin Gittin Hiç umursamadan Ardına bile bakmadan Ne kadar kolay terkettin. Anladım sonunda Hatam seni sevmekmiş benim Kendime ihanetim...
Sen gittin Ne bıraktın arkanda Bir bilsen ne haldeyim Ve ne kaldı benden geriye Yıkıp dökmediğin...
Sen gittiğinden beri Maviliğini yitirdi gökyüzü Herşey siyah-beyaz şimdi Neye baksam eksik Anlamsız bir görüntü...
Sen gittiğinden beri Fırtınalar koparır hasretin İçime yağar gözyaşlarım Ve denizler taşar yüreğimde Sele karışır umutlarım...
Sen gittiğinden beri Bir med-cezirdir anılarım Bakarsın hayalin belirir birden Ve denizler kabarır o an Gözlerim donar gözlerinde Dev dalgalara yakalanırım Alır savurur enginlere Sonra yatışırda ansızın Issız bir sahilde Yüzüstü kalakalırım... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: EN GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Mart 31, 2008 8:14 am | |
| Ben Ben bunu başarırız derken, sen burda bitsin olmuyor diyorsun. Ben zor yollu takip edelim derken, sen kolay yoldan nokta koyalım diyorsun. Ben seni seviyorum derken, sen bende seni seviyorum diyorsun. Ben sen sevdiğim için üzemem derken, sen bende ama başka yollu yok diyorsun. Üzüyorsun ama üzmem diyorsun neye yarar? Söyle, beni gerçekten seviyormusun ey yar? |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: EN GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Mart 31, 2008 8:14 am | |
| Kördüğüm nevakit ıslatsa kaldırımlarını küçük şehrimin yağmur. önce buğulu bir hal gözlerimin ferinde; sonra damla tanecikleri. yoldaş olur gözyaşım yağan yağmurla; bir ürperti sarar bedenimi, sensizlikten payıma düşen yalnızlıktan ötürü. nevakit ağlayıp sızlasa bir yorgun bulut, kıramaz esaretin zincirlerini gönlüm, kaçabilmek korkularımın ötesine geçemez asla. kayıp giden her an kayıptır artık ve yarınlara atılan kördüğüm yumağı. |
| | | 2BA modaratör
| Konu: Geri: EN GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Mart 31, 2008 9:44 am | |
| çok güzel şiirlermiş be kank teşekkürler | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: EN GÜZEL ŞİİRLER Salı Nis. 01, 2008 9:33 am | |
| rica ederim tuba ne demek sen ve seningibilere yararlı olabildiysem ne mutlu bana kank |
| | | | EN GÜZEL ŞİİRLER | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|