SoN_-_DaRBe***YaGMuRReİs
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SoN_-_DaRBe***YaGMuRReİs

GRUP KATLİAM

AnasayfaPortailLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

EN GÜZEL FIKRALAR

YazarMesaj
Misafir
Misafir

EN GÜZEL FIKRALAR Empty
MesajKonu: EN GÜZEL FIKRALAR   EN GÜZEL FIKRALAR Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 8:22 am

ABDEST

Nasreddin hoca bir gün ağcın altında namaz kılıyormus.ağacın tepesindede bir deli elma topluyormus ama nasreddin hoca bu deliyi görmemiş.nasreddin hoca demişki Allahım lütfen dualarımı kabul et.ağaçtaki delide demişki etmemmmmm Nasreddin hoca bir daha demiş Allahım dualarımı kabul et delide demişki etmemmm.nasreddin hocada demişki etmezsen etme zaten abdessizdim demişşş
Misafir
Misafir

EN GÜZEL FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: EN GÜZEL FIKRALAR   EN GÜZEL FIKRALAR Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 8:23 am

15 zenci temele derki

-"bizi çölden dışarı olan falan kasabasına götür ama kimsenin haberi olmıyacak"

temel ücreti konuşur ve anlaşır yola çıkarlar az gidip uz giderken karşılarına bir cin çıkar ve herkeze bir dilek hakkı verir zenciler hemen dileklerini söylemeye başlar 1 ci zenci

-"beni beyaz yap" der 2 ci zencininde hoşuna gider oda "beni beyaz yap" der yani 15 zenci dileklerini kendilerini beyaz yapmak için harcar sıra gelir bizim

temele cin sorar senide karamı yapayım der temel gülümser Smile

-"yok" der

-"o zaman dilegini söyle" der

-"laf aramızda kalsın cin kardeş ama şu 15 nide geri zenci yap" der.
Misafir
Misafir

EN GÜZEL FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: EN GÜZEL FIKRALAR   EN GÜZEL FIKRALAR Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 8:26 am

AHA BU!

Karadeniz kasabalarindan birinde genç bir kadin tecavüze ugramis ve
polis üç süpheliyi gözaltina almis. kadincagiz;
"geceydi, zifiri karanlikti..." dedigi için komiser isiklari
söndürtmüs ve;
"bak bakalim, karanlikta tanýyabilecekmisin saldirgani?" demis.
kadin yine saldirgani teshis edememis. isiklar tekrar yakilinca üç
süpheliden biri atilmis;
" ha bu karidur daa!"
Misafir
Misafir

EN GÜZEL FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: EN GÜZEL FIKRALAR   EN GÜZEL FIKRALAR Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 8:27 am

ALKOL KONTROLÜ

Trafik memurları bir gün, trafik kontrolü yapıyorlarmış. Karşıdan gelen Temel ile Fadime’yi gören komiser hemen arabayı durdurmuş. İkisini de emniyetkemeri takılmış görünce,

- Ya beyefendi bu gün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz, bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz der. "Ama merak ettik bu parayla ne yapacaksınız. Temel sevinçle

- "Ne yapacağım hemen gidip kendime bir ehliyet alacağum der. Komiser şaşkın şaşkın

- "Ne ehliyetiniz yok mu der, Fadime olayı toparlamak için, kusura bakmayın memur bey temel içince ne dediğini bilmez” der. Komiser daha da şaşkınlıkla

- "Ne bir de içkili misiniz diye haykırır. Arkadan yaşlı adam öne atılır ve

- "Ben demiş idum çalıntı arabayla yola çıkmayalum başumuza bi iş gelir diye. Komiser neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan İdruste koşa koşa gelerek

- "Ne oldi geçtuk mi sınırı"der.
Misafir
Misafir

EN GÜZEL FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: EN GÜZEL FIKRALAR   EN GÜZEL FIKRALAR Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 8:29 am

Yaşlı ve çirkin bir kadın soluk soluğa karakola gelip şikayetçi olur :

-Adamın biri beni bir saattir izliyor, kendimi buraya zor attım, galiba sarhoştu memur bey, der.

Polis çirkin kadını tepeden tırnağa süzüp cevaplar :

-Galiba değil, besbelli sarhoşmuş, der.
2BA
modaratör
2BA

EN GÜZEL FIKRALAR Empty
MesajKonu: Geri: EN GÜZEL FIKRALAR   EN GÜZEL FIKRALAR Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 9:47 am

gülmekten öldüm be fati tşk

EN GÜZEL FIKRALAR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-